jún. 10., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

NAGYI KAMRÁJA II. - savanyítás - 2022. június 10. 18 óra

13,000 Ft

NAGYI KAMRÁJA II.  -  savanyítás - 2022. június 10. 18 óra

Időpont és Helyszín

jún. 10. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Fermentálás, savanyítás, kovászolás. Ezen a programon az alapfogalmak tisztázása után a klasszikus savanyúságokon 

kívül két különlegességet is készítünk. Többek között megtudhatjuk, hogy mire használhatjuk az eceteket, vinaigretteket és a nem mindennapi savanyúságokat. 

Ez a program neked szól ha nem szeretnéd megvárni a nagymama kort a befőzéssel és savanyítással, ha a téli hónapokban is saját zöldséget szeretnél enni, salátát ízesíteni vagy csak egyszerűen ha szeretsz alkotni a konyhában.

Amit készítünk

Kovászolt káposzta

Kovászolt uborka

Savanyított bodzavirág

Rózsaecet

Amit fogyasztunk

Paradicsomos bruschetta házi kenyérrel

Palacsinta barnított vajjal, levendulás cukorral

ásványvíz, kávé, bor

Amit hazaviszünk

Sok-sok élmény és minden elkészített savanyúságból és ecetből egy üveggel.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.