jún. 10., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
NAGYI KAMRÁJA II. - savanyítás - 2022. június 10. 18 óra
13,000 Ft
Időpont és Helyszín
2022. jún. 10. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Fermentálás, savanyítás, kovászolás. Ezen a programon az alapfogalmak tisztázása után a klasszikus savanyúságokon
kívül két különlegességet is készítünk. Többek között megtudhatjuk, hogy mire használhatjuk az eceteket, vinaigretteket és a nem mindennapi savanyúságokat.
Ez a program neked szól ha nem szeretnéd megvárni a nagymama kort a befőzéssel és savanyítással, ha a téli hónapokban is saját zöldséget szeretnél enni, salátát ízesíteni vagy csak egyszerűen ha szeretsz alkotni a konyhában.
Amit készítünk
Kovászolt káposzta
Kovászolt uborka
Savanyított bodzavirág
Rózsaecet
Amit fogyasztunk
Paradicsomos bruschetta házi kenyérrel
Palacsinta barnított vajjal, levendulás cukorral
ásványvíz, kávé, bor
Amit hazaviszünk
Sok-sok élmény és minden elkészített savanyúságból és ecetből egy üveggel.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.