jún. 09., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
NAGYI KAMRÁJA - befőzés - 2022. június 9. 18 óra
13,000 Ft


Időpont és Helyszín
2022. jún. 09. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ezen a programon visszanyúlunk a gyökereinkhez és új szintre emeljük mama receptjeit. Megtudhatjuk hogyan
készítsünk klasszikus gyümölcslekvárt, hogyan használjunk fel egy alapanyagot négyféleképpen és miként legyünk
tudatosak még a befőzés során is. Beszélünk a befőzés higiéniájáról, a modern dunsztolásról és természetesen
éhesek sem maradunk. Ez a program neked szól ha nem szeretnéd megvárni a nagymama kort a befőzéssel, ha a téli
hónapokban is saját gyümölcsöt szeretnél enni vagy ha csak egyszerűen szeretsz alkotni a konyhában.
Amit készítünk
Klasszikus gyümölcslekvár (idénygyümölcsből)
Citrom befőtt
Zero waste szörp
Paradicsom négyféleképpen
Amit fogyasztunk
Paradicsomos bruschetta házi kenyérrel
ásványvíz, kávé, bor
Amit hazaviszünk
Sok-sok élmény és minden elkészített befőttből egy üveggel.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.