top of page

szept. 28., H

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

MIT EGYEN A CSALÁD? - VEGÁNUL AZ ÉLET (1)

INGYENES

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
 MIT EGYEN A CSALÁD? - VEGÁNUL AZ ÉLET (1)
 MIT EGYEN A CSALÁD? - VEGÁNUL AZ ÉLET (1)

Időpont és Helyszín

2020. szept. 28. 18:00 – 22:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját a

„Mit egyen a család? Fókuszban az ételallergia” című főzőbemutatóval egybekötött előadássorozatra.

Témák:

Az ételallergia korai kialakulásának okai, az evés, fogyás és tudatos táplálkozás pszichológiai háttere. Családi főzés és főzés gyermekekkel. Foglalkozunk a mini tini korszakkal, a tomboló hormonok és kódolt lustaság elhízás kérdésével is. Segítséget nyújtunk azoknak a szülőknek, akik nemrég szembesültek vele, hogy gluténmentes vagy cukormentes vagy laktózmentes, (akár mindhárom együtt) diétára szorul a gyermeke és azoknak is akik tervezik a növényi táplálkozásra való átállást.Számukra adunk számos receptötletet, melyet a helyszínen együtt el is készítünk és elfogyasztunk.

Az előadássorozat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesülettel közösen a „Védőháló a Kecskemét és kistérsége családjaiért” projekt keretein belül kerül megvalósításra. Pályázati azonosító: EFOP-1.2.1-15-2016-00262

A programon való részvétel INGYENES! Az alkalmak külön-külön is látogathatók. A jelentkezés feltétele az előzetes regisztráció és az ESZA kérdőív kitöltése, melyet a helyszínen a rendezvény házigazdájának szükséges átadni.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Letöltendő dokumentum, fontos, hogy kitöltve el kell hozni.

Az előadássorozat témái és időpontjai:

2018. szeptember 21.

1. Az ételintolerancia kezdeti szakasza, avagy mikor alakulhat ki az allergia? Szoptatás, hozzátáplálás

Előadó: Szabóné Kiss Éva – szoptatási tanácsadó

2018. október 5.

2. Átok vagy áldás? Gluténmentes diétán van a gyermekem.

Előadó: Puskás Hajnalka – cukrász, glutén-, cukormentes táplálkozási tanácsadó

2018. október 19.

3. Minden mentes (glutén-laktóz-cukor) étkezés pirkadattól napnyugtáig, reggelitől vacsoráig

Előadó: Puskás Hajnalka – cukrász, glutén-, cukormentes táplálkozási tanácsadó

2018. november 9.

4. Cukormentes étkezés. Létezhet ilyen?

Előadó: Puskás Hajnalka – cukrász, glutén-, cukormentes táplálkozási tanácsadó

2018. november 23.

5. Autizmus, ADHD, dyslexia. A táplálkozás hatása a tünetekre, táplálkozás beállítása

2018. december 7.

6. Evés, fogyás, tudatos táplálkozás, lelki szükségletek és mindezek pszichológiai háttere

Előadó: Leskovics-Ortelli Andi tanácsadó, szakpszichológus

2019. január 11.

7. Hogyan vonjuk be a gyermeket a főzésbe és sütésbe?

Előadó: Rigóné Vásárhelyi Anita - cukrász

2019. január 25.

8. Növény alapú táplálkozás. Hogyan kaphat meg minden esszenciális vitamint a gyermekem?

Előadó: Sárdi Barbara

2019. február 8.

9. Érzelmi evés. Hogyan ne együk meg érzelmeinket?

Előadó: Leskovics-Ortelli Andrea pszichológus, táplálkozási tanácsadó

2019. február 22.

10. A rettegett mini tini korszak, tomboló hormonok és a kódolt lustaság. Törvényszerű-e az elhízás?

Előadó: Vidám Marcsi – fitnesz oktató, egészséges életmód tanácsadó

A programon való részvétel INGYENES! Az alkalmak külön-külön is látogathatók. A jelentkezés feltétele az előzetes regisztráció és az ESZA dokumentum kitöltése és a helyszínen a rendezvény házigazdának való átadása.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Share This Event

HÍRLEVÉL

Köszönjük, üzenete továbbítva!

  • Facebook Social Icon

6000 Kecskemét, Énekes utca 120. | info [kukac] ohanagasztro.hu  |  Tel. +36 70 518 1312

© 2024 OHANA Gasztroklub és Főzőiskola - Kecskemét

bottom of page