Mert MACAROM - 2022. december. 30. 18 óra
dec. 30., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
14,000 Ft
Időpont és Helyszín
2022. dec. 30. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Apró, menő cukrászdákban kapható szép színes kis sütik. Aki már kóstolta biztosan szerelem volt első látásra (ízlelésre), aki pedig már el is próbálta készíteni annak viszont minden bizonnyal némi csalódással is meg kellett küzdenie. Hiszen macaront készíteni nem könnyű! A siker függ a felhasznált alapanyagoktól, szerencsétől, a csillagok állásától, a levegő páratartalmától és még sok ismeretlen tényezőtől.
Ezeknek a mini cukrász csodáknak az elkészítését sajátíthatjuk el macaron esténken, hogy aztán már a kellő tudással felvérezve otthon is megalkotható legyen ez a kis francia desszert.
De mi is lehet még fenségesebb, mint a mandulalisztből készült macaron? Hát persze, hogy a dióból, kókuszból és mákból készült apró finomság! Macaron esténken most nem csak a hagyományos édességet készítjük, de kipróbálhatjuk a más, ízletes alapanyagból készülű macaronok sütését is!
Amit készítünk:
Hagyományos, mandulalisztes macaron
Diólisztből
Kókuszból
Mákból készült macaron
Amivel töltjük:
feketeribizli
citrom
sós karamella
Amit kóstolunk:
muszáj lesz a kevésbé tökéletes darabokat eltüntetni.
Amit hazaviszünk:
Dobozban a legszebbeket.
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.