febr. 13., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
MENTESEN AZ ÉLET - 2020. feb. 13. 18 óra
10900 Ft

Időpont és Helyszín
2020. febr. 13. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Átok vagy Áldás? Amikor valaki először készhez kapja a diagnózist glutén- illetve laktózérzékenységéről nem kérdés, hogy az előbbi megállapítást érzi helyénvalónak. Hasonlóképpen, a cukorbetegséggel vagy inzulin rezisztenciával élők is sokszor tapasztalhatták, a gluténmentes vagy cukormentes ételek semmivel nem összetéveszthető, gyakran kellemetlen utóízét. Vagy rosszabb esetben az ízek hiányával "megáldott" ételek élvezetének hiányát. Így aztán két választásod van, vagy nem eszel desszertet vagy kísérletezel és kísérletezel, újabbnál újabb cukorpótlókat és lisztkeverékeket használva.
Mentes programunk desszertjei telis-tele lesznek gyümölcsös, kakaós, telt és igen, az édes ízekben, mind-mind természetes összetevőkből. A programot neked ajánljuk, ha többet szeretnél megtudni a "mentes" ételekről, alapanyagokról, beszerzési forrásokról, elkészítésük trükkjeiől és akkor is ha csak egészségesebben szeretnél élni vagy fogyókúrázol de nem mondanál le kedvenc desszertjeidről.
Amit készítünk:
Sajtos pogácsa
Vargabéles
Szamócás papucs
Kakaós csiga
Gesztenyés szelet
Amit kóstolunk:
MINDENT :)
Amit hazaviszünk:
Díszcsomagolásban belga csokoládé szeletet, hogy Valentin napra pont hazaérjünk vele
Vezeti: Puskás Hajnalka a Magyarország Cukormentes Torjája verseny 1. helyezettje