febr. 13., Cs | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

MENTESEN AZ ÉLET - 2020. feb. 13. 18 óra

10900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
MENTESEN AZ ÉLET - 2020. feb. 13. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. febr. 13. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Átok vagy Áldás? Amikor valaki először készhez kapja a diagnózist glutén- illetve laktózérzékenységéről nem kérdés, hogy az előbbi megállapítást érzi helyénvalónak. Hasonlóképpen, a cukorbetegséggel vagy inzulin rezisztenciával élők is sokszor tapasztalhatták, a gluténmentes vagy cukormentes ételek semmivel nem összetéveszthető, gyakran kellemetlen utóízét. Vagy rosszabb esetben az ízek hiányával "megáldott" ételek élvezetének hiányát. Így aztán két választásod van, vagy nem eszel desszertet vagy kísérletezel és kísérletezel, újabbnál újabb cukorpótlókat és lisztkeverékeket használva.

Mentes programunk desszertjei telis-tele lesznek gyümölcsös, kakaós, telt és igen, az édes ízekben, mind-mind természetes összetevőkből.  A programot neked ajánljuk, ha  többet szeretnél megtudni a "mentes" ételekről, alapanyagokról, beszerzési forrásokról, elkészítésük trükkjeiől és akkor is ha csak egészségesebben szeretnél élni vagy fogyókúrázol de nem mondanál le kedvenc desszertjeidről.

Amit készítünk:

Sajtos pogácsa

Vargabéles

Szamócás papucs

Kakaós csiga

Gesztenyés szelet

Amit kóstolunk:

MINDENT :)

Amit hazaviszünk:

Díszcsomagolásban belga csokoládé szeletet, hogy Valentin napra pont hazaérjünk vele

Vezeti: Puskás Hajnalka a Magyarország Cukormentes Torjája verseny 1. helyezettje