máj. 31., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
MENTESEN AZ ÉLET - 2018. május 31. 18 óra
7 900 Ft


Időpont és Helyszín
2018. máj. 31. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Átok vagy Áldás? Amikor valaki először készhez kapja a diagnózist glutén- illetve laktózérzékenységéről nem kérdés, hogy az előbbi megállapítást érzi helyénvalónak. Nem kell azonban feltétlenül így lennie.
Workshopunkon végigkövetjük egy "mentesen" étkező egész napját a reggelitől a vacsoráig. Elkészített ételeink kivétel nélkül glutén-cukor- és laktózmentesek. Puskás Hajnalka szakértőtől rengeteg jó tanácsot, ötletet és tippet kaphatunk étkezésünk színesítésére, mert a párolt húsnál és rizsnél sokkal többet tartogat a világ!
Azokat az érdeklődőket is várjuk, akik ugyan fogyaszthatnak glutén és laktóz alapú termékeket de szeretnének megismerni egy egészségesebb és könnyebb étkezési formát.
Menü:
Zöld turmix
Szalonnás omlett idényzöldségekkel
Zöldborsó főzelék zellerbundás csirkemellel rizsliszttel sűrítve
Pizza sonkával sajttal, spárgával
Quiche brokkolival, cukkinivel, zöldfűszerekkel és túróval
Mákos mascarponés kocka