top of page

nov. 11., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

MÁRTON-NAPI LIBASÁGOK - 2023. november 11. 17 óra

16,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
MÁRTON-NAPI LIBASÁGOK - 2023. november 11. 17 óra
MÁRTON-NAPI LIBASÁGOK - 2023. november 11. 17 óra

Időpont és Helyszín

2023. nov. 11. 17:00 – 20:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Most, hogy learattunk, betakarítottuk az őszi termést, behajtottuk télire a juhokat is, itt az ideje, hogy megüljük a Márton-napot. Na jó, egyszerűen csak okot szerettünk volna találni, hogy bemutassuk régóta dédelgetett mennyei liba receptjeinket. Menüsorunk teljes egészében a libára épül, hiszen "Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik".  Talán az egyik legtöbb hiedelem, hagyomány Márton-naphoz kapcsolódik, ilyenkor nem volt szabad takarítani, mosni, teregetni, mert ez a jószág pusztulását okozta. Ezt az átkot feltétlenül elkerülendő készítünk nem csak libát, de asztalunkra kerül libamáj, szarvasgomba, mangó és chili...még felsorolni is nehéz. Tartsatok velünk egy igazán bőséges lakomára!

Menü: 

Fokhagymás bagett, mango chili chutneyval libamáj falatkákkal

Mézes-sütőtökkrém leves pirított, fahéjas tökmaggal

Kakukkfüves libacomb szarvasgombás burgonyapürével, gesztenyés-szalonnás kelbimbóval

Tejespite levendulás barackraguval, pirított mandulával

Az ár tartalmazza a fenti menüsor elkészítését és elfogyasztását, valamint korlátlan bor, ásványvíz és kávé fogyasztást.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban, 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page