top of page
MAGYAR KLASSZIKUSOK - 2018. március 4. 14 óra
márc. 04., V
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
7900 Ft
Registration is Closed
See other eventsIdőpont és Helyszín
2018. márc. 04. 14:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Gasztroforradalom ide, gasztroforradalom oda, az évszázados magyar recepteknek nem lehet hátat fordítani. Nem csoda, hogy a mai magyar gasztronómia meghatározó séfei is rendre ezekhez a klasszikusokhoz nyúlnak. Menüsorunkban három jól ismert ételt készítünk a legismertebb és méltán legnépszerűbb mesterek receptjeiből.
Menü:
Gulyás, ahogy Széll Tamás készíti
Rosenstein-féle sült libacomb párolt lilakáposztával
Mautner Zsófi zserbója
Vezeti: Molnár Viktor
bottom of page