nov. 13., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
LEVELES TITKOK - 2020. nov. 13. 18 óra
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. nov. 13. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Leveles tészta készítése a konyhában avagy a rettegés tárgya? Miért nem készítünk házilag leveles tésztát? Praktikus okokból vagy bonyolultsága miatt vagy éppen az idő szűke okán? Mi lerántjuk a leplet a leveles tészta titkairól - ha egyáltalán vannak és bebizonyítjuk, hogy készítése nem nagy ördöngösség, csupán egy kis idő, türelem és nagy adag alázat kell hozzá.
Menü:
Vol-au-vent, vagyis töltött tésztakosár sós és édes változatban idény-zöldség és gyümölcsökkel
Leveles tésztában sült csirkeragu
Csokoládés cannoncini
Epres-tejszínes-mascarponés mille-feuille
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.