jún. 06., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
LEVELES TITKOK - 2019. június 6. 18 óra
9 900 Ft

Időpont és Helyszín
2019. jún. 06. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Leveles tészta készítése a konyhában avagy a rettegés tárgya? Miért nem készítünk házilag leveles tésztát? Praktikus okokból vagy bonyolultsága miatt vagy éppen az idő szűke okán? Mi lerántjuk a leplet a leveles tészta titkairól - ha egyáltalán vannak és bebizonyítjuk, hogy készítése nem nagy ördöngösség, csupán egy kis idő, türelem és nagy adag alázat kell hozzá.
Menü:
Vol-au-vent, vagyis töltött tésztakosár sós és édes változatban idény- zöldség és gyümölcsökkel
Leveles tésztában sült csirkeragu
Ruby csokoládés cannoncini
Epres-tejszínes-mascarponés mille-feuille
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita