top of page
máj. 30., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
LEVELES TITKOK - 2018. május 30. 18 óra
7 900 Ft
Registration is Closed
See other eventsIdőpont és Helyszín
2018. máj. 30. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Leveles tészta készítése a konyhában avagy a rettegés tárgya? Miért nem készítünk házilag leveles tésztát? Praktikusságból vagy bonyolultsága miatt vagy éppen az idő szűke okán? Mi lerántjuk a leplet a leveles tészta titkairól - ha egyáltalán vannak és bebizonyítjuk, hogy készítése nem nagy ördöngösség, csupán egy kis idő, türelem és nagy adag alázat kell hozzá.
Menü:
Vol-au-vent, vagyis töltött tésztakosár sós és édes változatban idény- zöldség és gyümölcsökkel
Leveles tésztában sült csirkeragu
Epres-tejszínes-mascarponés mille-feuille
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita
bottom of page