top of page

jún. 20., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

LA PASTA FRESCA - olasz friss tészták - 2024. június 20. 18 óra

16,000 Ft

LA PASTA FRESCA  -  olasz friss tészták - 2024. június 20. 18 óra
LA PASTA FRESCA  -  olasz friss tészták - 2024. június 20. 18 óra

Időpont és Helyszín

2024. jún. 20. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Az olasz tésztákat mindenki szereti, sőt, imádja, hiszen egyszerűen mindegyik isteni. Bár állítólag már Marco Polo is ezt ette, a tészta az 1900-as években élte reneszánszát paradicsommal való házassága után és népszerűsége azóta is töretlen.

Az olasz tésztáknak se szeri, se száma, de ha mégis pontosítani szeretnénk, akkor közel 350 fajtájú itáliai száraztésztát különböztethetünk meg. Minden egyes régiónak megvannak a maga jellegzetes tésztái, amelyek idomultak a helyi alapanyagokhoz, mind összetevőikben, mind pedig formájukban.

Olasz tészta esténken háromféle friss tésztát készítünk.  A jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szívünk amit beleteszünk. Az alapanyag minőségét mi garantáljuk, a szívet pedig reméljük majd közösen mellétesszük és így biztosan emlékezetes marad majd az együtt töltött este íze és hangulata.

Menü:

Tagliatelle alle Vongole - Szélesmetélt kagylóval

Spaghetti con pesto rosso e speck- Házi spagetti tészta vörös pestóval és sült sonkával

Farfalle Puttanesca 

Mousse di ricotta - Ricottás pohárkrém eper öntettel

„Maradék tészta” chips

Az ár a fenti menüsor elkészítésén és elfogyasztásán túl ásványvíz, kávé- és borfogyasztást tartalmaz.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page