top of page

LA PASTA FRESCA - olasz friss tészták - 2020. jan. 23. 18 óra

jan. 23., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

9900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
LA PASTA FRESCA  -  olasz friss tészták - 2020. jan. 23. 18 óra
LA PASTA FRESCA  -  olasz friss tészták - 2020. jan. 23. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. jan. 23. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Az olasz tésztákat mindenki szereti, sőt, imádja, hiszen egyszerűen mindegyik isteni. Bár állítólag már Marco Polo is ezt ette, a tészta az 1900-as években élte reneszánszát paradicsommal való házassága után és népszerűsége azóta is töretlen.

Az olasz tésztáknak se szeri, se száma, de ha mégis pontosítani szeretnénk, akkor közel 350 fajtájú itáliai száraztésztát különböztethetünk meg. Minden egyes régiónak megvannak a maga jellegzetes tésztái, amelyek idomultak a helyi alapanyagokhoz, mind összetevőikben, mind pedig formájukban.

Olasz tészta esténken négyféle friss tésztát készítünk. A kurzust Bartal Zita séf vezeti, aki diplomáját a Toszkána Nemzetközi 

Séf Akadémián szerezte. Zita meggyőződése, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szívünk amit beleteszünk. Az alapanyag minőségét mi garantáljuk, a szívet pedig reméljük majd közösen mellétesszük és így biztosan emlékezetes marad majd az együtt töltött este íze és hangulata.

Menü:

Tagliatelle ai funghi e gorgonzola: gombás-gorgonzolás szélesmetélt

Fusilli al tonno e olive: tonhalas-olivás csavart tészta

Gnocchi al pesto di ruccola e pistacchi: gnocchi házi rukkolás-pisztáciás pestoval

Ravioli dolci di zucca e amaretti: sütőtökös - amaretto kekszes édes ravioli

Az ár a fenti menüsor elkészítésén és elfogyasztásán túl ásványvíz, kávé- és borfogyasztást is tartalmaz.

Share This Event

bottom of page