top of page

máj. 22., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

KÖZEL-KELET ÍZEI - 2020. május 22. 18 óra

11,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
KÖZEL-KELET ÍZEI - 2020. május 22. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. máj. 22. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A közel-keleti konyha ételei talán a legkevésbé ismertek a nemzetközi gasztronómiában pedig a vegántól a megrögzött húsimádóig, mindenki számára tartogat finom falatokat. Az egyszerűség kedvéért, mi csak arab konyhának hívjuk, Egyiptom, Irak, Irán, Izrael, Jordánia, Kuvait, Libanon, Egysült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Marokkó....még felsorolni is nehéz, gasztronómiáját foglaljuk össze egy mindössze 4 fogásos menü sorban. A küldetés szinte lehetetlen, mégis ez a kellemesen fűszeres, édeskés-fanyar és frissítő keleti ízelítő remélhetőleg vendégeinket is annyira elbűvöli, mint amennyire tette ezt velünk.

Menü:

Humusz, lepény

Török vöröslencse leves

Rozmaringos báránycsülök, zöldséges bulgur 

Baklava

Vezeti: Molnár Viktor

Az ár a fenti menü elkészítésén és elfogyasztásán kívül korlátlan ásványvizet és személyenként 2 pohár bort tartalmaz.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. végétől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

bottom of page