KÖZEL-KELET ÍZEI - 2019. november 15. 18 óra
nov. 15., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. nov. 15. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A közel-keleti konyha ételei talán a legkevésbé ismertek a nemzetközi gasztronómiában pedig a vegántól a megrögzött húsimádóig, mindenki számára tartogat finom falatokat. Az egyszerűség kedvéért, mi csak arab konyhának hívjuk, Egyiptom, Irak, Irán, Izrael, Jordánia, Kuvait, Libanon, Egysült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Marokkó....még felsorolni is nehéz, gasztronómiáját foglaljuk össze egy mindössze 4 fogásos menü sorban. A küldetés szinte lehetetlen, mégis ez a kellemesen fűszeres, édeskés-fanyar és frissítő keleti ízelítő remélhetőleg vendégeinket is annyira elbűvöli, mint amennyire tette ezt velünk.
Menü:
Falafel, humusz, lepény
Harira - vöröslencsés csicseriborsó leves
Citromos-kardamomos köfte és marokkói csirke saslik - tahinis lencsével
Kávés affogato
Vezeti: Molnár Viktor
Az ár a fenti menü elkészítésén és elfogyasztásán kívül korlátlan ásványvizet és személyenként 2 pohár bort tartalmaz.