KONYHAI ALAPOK - 2020. jan. 22 - feb.19. 18-21 óra
jan. 22., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
5 alkalom 50,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. jan. 22. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Szeretsz főzni de úgy érzed hiányoznak az alapok? Vagy a konyha egyelőre még ismeretlen terület a számodra? Ha nincs időd hosszú hónapokat egy tanfolyamon eltölteni, ha azonnal használható, gyakorlatias tudást szeretnél kapni, csatlakozz kislétszámú csoportunkoz és sajátítsd el a főzés alapjait, trükkjeit és fortélyait.
Az 5 hetes kurzust Klement Krisztián vezeti, aki a Széchényi István Vendéglátóipari Szakközépiskola gyakorlati oktatója és a kecskeméti Sheraton Hotel éttermének szakácsa.
Kurzusunk minden héten szerdán 18 órától 21 óráig tart. Első alkalom. 2020. január 22.
5 hét alatt 5 témakörben, alkalmanként 4-4 ételt készítünk és fogyasztunk el. A kurzust lehetőség van 2 részletben fizetni.
Program:
1. hét. 2020. január 22. szerda 18 - 21 óra
Levesek: Tyúkhúsleves gazdagon, Brokkoli krémleves, Erdei gyümölcsleves kókusztejjel, Thai zöldségleves
2. hét. 2020. január 29. szerda 18 - 21 óra
Saláták-falatkák: Nizza saláta tonhallal, Cézár saláta, Fatusa saláta, Guacamole/nachos, Tojáskrémes baguett
3. hét. 2020. február 5. szerda 18 - 21 óra
Egytálételek: Burgonyafőzelék gazdagon, Mexicoi Chili Con Carne, Zöldséges Lencsefőzelék, Salsa Verde-Frutto de Mare currys rizzsel
4. hét. 2020. február 12. szerda 18 - 21 óra
Főételek: Tárkonyos pulykaragu párolt rizzsel, Borsmártásos szűzérmék,grillezett zöldségekkel, Harcsapaprikás szalonnás túrós csuszával, Currys csicseriborsó Dahl
5. hét. 2020. február 19. szerda 18 - 21 óra
Desszertek: Citromos mákos guba, Klasszikus Gundel palacsinta, Rizsfelfújt sós karamellel, Fahéjas farsangi fánk