okt. 20., Sze
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
KAVIÁRTÓL HOMÁRIG - 2021. október 20. 18 óra
13,000 Ft
Időpont és Helyszín
2021. okt. 20. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Egy igazi ínyenc vacsorára várjuk vendégeinket! Gourmet alapanyagokat kóstolhatunk és készíthetünk el, melyeket nem csak ízletesen készítünk de gyönyörűen tálaljuk is.
Ez a program neked szól, ha szereted a különleges alapanyagokat és akkor is ha csak most kóstolnád őket először.
Menü:
Blini füstölt lazaccal, kaviárral és kapros tejszínes mártással
Koktélrák saláta zöldségekkel, kaviáros fürjtojással
Norvég homár falatkák Cézár salátával
Aszaltparadicsomos croustadban sült lazacfilé, rozmaringos mogyoróburgonyával és tejszínes spenóttal
Pezsgőkrém
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé- és borfogyasztás tartalmaz.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.