okt. 20., Sze | OHANA Gasztruklub és Főzőiskola

KAVIÁRTÓL HOMÁRIG - 2021. október 20. 18 óra

13,000 Ft
KAVIÁRTÓL HOMÁRIG - 2021. október 20. 18 óra

Időpont és Helyszín

okt. 20. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Egy igazi ínyenc vacsorára várjuk vendégeinket! Gourmet alapanyagokat kóstolhatunk és készíthetünk el, melyeket nem csak ízletesen készítünk de gyönyörűen tálaljuk is.

Ez a program neked szól, ha szereted a különleges alapanyagokat és akkor is ha csak most kóstolnád őket először. 

Menü:

Blini füstölt lazaccal, kaviárral és kapros tejszínes mártással 

Koktélrák saláta zöldségekkel, kaviáros fürjtojással

Norvég homár falatkák Cézár salátával

Aszaltparadicsomos croustadban sült lazacfilé, rozmaringos mogyoróburgonyával és tejszínes spenóttal 

Pezsgőkrém

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé- és borfogyasztás tartalmaz.

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.