jún. 05., P | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

HAWAII LUAU - 2020. június 5. 18 óra

11,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
HAWAII LUAU - 2020. június 5. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. jún. 05. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Valljuk be őszintén, ki ne álmodozott volna már egy utazásról a csodálatos Hawaii szigetekre? Ez az álom most valóra válhat, legalábbis egy este erejéig. A polinéz világ konyhájába teszünk egy izgalmas látogatást és igaz, Imu-t, vagyis a föld alatt sült disznót ezúttal nem készítjük el, de e varázslatos ízvilágot a fűszereken, gyümölcsökön és a hangulaton keresztül megidézzük. 

A recepteket "Chef Zilla" azaz Keith Chow honolului séf bocsátotta rendelkezésünkre.

Hawaii pulled pork sandwich ananász chutney-val

Terriyaki BBQ csirke ananásszal, párolt zöldségekkel

Hawaii makaroni saláta

Haupia pudding

 

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

 

 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!