HALTÓL HALIG - 2020. október 22. 18 óra
okt. 22., Cs
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. okt. 22. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Egy igazán különleges este halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a folyami-, tavi- és tengeri hal, ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal kombináljuk őket.
Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda háromszögből.
Menü:
Koktélrák saláta zöldségekkel kaviáros fürjtojással
Tejszínes burgonya krémleves harcsa fasírtal
Lazac steak sütőtök rizottóval
Fehér csokis panna-cotta málnával és pisztáciával
Vezeti: Klement Krisztián
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.