top of page

febr. 26., Sze

|

OHANA Gasztruklub és Főzőiskola

HALTÓL HALIG - 2020. feb. 26. 18 óra

10900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
HALTÓL HALIG - 2020. feb. 26. 18 óra
HALTÓL HALIG - 2020. feb. 26. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. febr. 26. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Egy igazán különleges este halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a folyami-, tavi- és tengeri hal, ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal kombináljuk őket. 

Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda  háromszögből.

Menü:

Koktélrák saláta zöldségekkel kaviáros fürjtojással

Tejszínes burgonya krémleves harcsa fasírtal

Lazac steak sütőtök rizottóval

Fehér csokis panna-cotta málnával és pisztáciával

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

  

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Share This Event

bottom of page