jún. 22., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
HALTÓL HALIG - 2019. június 22. 18 óra
grill program 10900 Ft

Időpont és Helyszín
2019. jún. 22. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
Guests
A kurzusról
Egy igazán különleges grill program halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a hamburger és a kolbász, mindez persze halból és ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal is kombináljuk őket.
Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda háromszögből.
Menü:
Hideg szederkrém leves
Pisztráng grillen
Füstölt lazacos fekete hamburger, snidlinges - kéksajtos krémmel
Harcsa kolbászos* házi buci, dijoni mustáros vinegrettel
Chilis ananász-mangó saláta
Bougatsa (görög - citromos - grízes lepény) friss eperkompóttal és mézes mascarpone krémmel
* a harcsa kolbász sertés szalonnát tartalmaz.
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan bor, ásványvíz és kávé fogyasztását tartalmazza.