top of page

jún. 22., Szo

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

HALTÓL HALIG - 2019. június 22. 18 óra

grill program 10900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
HALTÓL HALIG - 2019. június 22. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. jún. 22. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

Guests

A kurzusról

Egy igazán különleges grill program halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a hamburger és a kolbász, mindez persze halból és ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal is kombináljuk őket.

Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda háromszögből.

Menü:

Hideg szederkrém leves

Pisztráng grillen

Füstölt lazacos fekete hamburger, snidlinges - kéksajtos krémmel

Harcsa kolbászos* házi buci, dijoni mustáros vinegrettel

Chilis ananász-mangó saláta

Bougatsa (görög - citromos - grízes lepény) friss eperkompóttal és mézes mascarpone krémmel

* a harcsa kolbász sertés szalonnát tartalmaz.

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan bor, ásványvíz és kávé fogyasztását tartalmazza.

bottom of page