HALTÓL HALIG - 2018. november 21. 18 óra
nov. 21., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
8900 Ft
Időpont és Helyszín
2018. nov. 21. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Egy igazán különleges este halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a folyami-, tavi- és tengeri hal, ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal kombináljuk őket.
Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda háromszögből.
Menü:
Koktélrák saláta zöldségekkel kaviáros fürjtojással
Tejszínes burgonya krémleves harcsa fasírtal
Lazac steak sütőtök rizottóval
Fehér csokis panna-cotta málnával és pisztáciával
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.