nov. 21., Sze | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

HALTÓL HALIG - 2018. november 21. 18 óra

8900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
HALTÓL HALIG - 2018. november 21. 18 óra

Időpont és Helyszín

2018. nov. 21. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Egy igazán különleges este halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a folyami-, tavi- és tengeri hal, ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal kombináljuk őket.

Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda háromszögből.

Menü:

Koktélrák saláta zöldségekkel kaviáros fürjtojással

Tejszínes burgonya krémleves harcsa fasírtal

Lazac steak sütőtök rizottóval

Fehér csokis panna-cotta málnával és pisztáciával

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.