máj. 14., P | OHANA Gasztruklub és Főzőiskola

HAL! HAL! HAL! - 2021. május 14. 18 óra

12,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
 HAL! HAL! HAL! - 2021. május 14. 18 óra

Időpont és Helyszín

máj. 14. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Egy igazán különleges este halimádóknak! Egy vacsora, ahol békésen megfér egymás mellett a folyami-, tavi- és tengeri hal, ahol nem csak megtanuljuk a halak elkészítését de az évszaknak megfelelő alapanyagokkal kombináljuk őket. 

Ez a program neked szól, ha szereted a halat és az elkészítésünket is szeretnéd megtanulni, akkor is ha eddig nem voltál jóban velük de kipróbálnál új ízeket és természetesen akkor is ha úgy érzed, hogy kilépnél a halászlé-hekk-rántott ponty Bermuda  háromszögből.

Menü:

Ázsiai lazac- és garnélanyársak mentás-uborkás kuszkusszal

Barna sörben marinált pisztráng lilakáposztás mangósalátával

Lime Posset epersalátával

Vezeti: Klement Krisztián

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé- és borfogyasztás tartalmaz.

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.