GOURMET SZÁRNYASOK - 2019. január 29. 18 óra
jan. 29., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
8900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. jan. 29. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ha szárnyas ételekre gondolunk nem feltétlenül a gourmet szó jut eszünkbe. A csirke amolyan mindennapi - mondhatni unalmas étel, a kacsának már talán nincs is szezonja, a libához meg hol van még Márton nap? Ezen a keddi, téli estén korántsem hétköznapi köntösben tálaljuk a mindenki által jól ismert húsokat. Használunk whiskyt, készítünk steaket, na jó nem marhából hanem kacsából, pürésítjük, pekándióval hintjük, majd egy mennyei túrógombóccal lezárjuk ezt a hétköznapinak korántsem nevezhető programot. ...és a zsebsárkány mit keres a kacsa mellett? Megtudhatjátok ha velünk tartotok!
Menü:
Crostini toscani: csirkemájas-szardellas pirítós
Pekándiós csirke bourbon szósszal
Kacsamell steak polenta ágyon baconbe tekert zöldbab rőzsével
Túrógombóc eper tükrön
Vezeti: Dr. Nagy Imre
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.