GOURMET BURGER - 2020. május 28. 18 óra
máj. 28., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. máj. 28. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ezen a kurzuson olyan különleges hamburgereket készítünk, amelyek még egy vasárnapi asztalon is megállnák a helyüket. A buci tésztáját mi gyúrjuk, a húspogácsát szaggatjuk és még a mártogatósokat is helyben készítjük, no és egy kis luxust is csempészünk a nem mindennapi vacsoránkba.
Menü:
Kézzel készített fehér buci fekete szezámmaggal
Fekete buci fehér szezámmaggal
Charolais marha burger
Bárány burger
Fish burger
Libamáj
Szalmakrumpli édesburgonyából, friss saláta
Házi chilis ketchup és fokhagymás mártogatós, remulád mártás
New York cheescake pohárdesszert
Vezeti:
Klement Krisztián
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
FONTOS!
A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát.
Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket.
Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.
Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is.
Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.
Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.
Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.
Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!