máj. 28., Cs | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

GOURMET BURGER - 2020. május 28. 18 óra

11,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
GOURMET BURGER - 2020. május 28. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. máj. 28. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Ezen a kurzuson olyan különleges hamburgereket készítünk, amelyek még egy vasárnapi asztalon is megállnák a helyüket. A buci tésztáját mi gyúrjuk, a húspogácsát szaggatjuk és még a mártogatósokat is helyben készítjük, no és egy kis luxust is csempészünk a nem mindennapi vacsoránkba.

Menü:

Kézzel készített fehér buci fekete szezámmaggal

Fekete buci fehér szezámmaggal

Charolais marha burger 

Bárány burger

Fish burger

Libamáj

Szalmakrumpli édesburgonyából, friss saláta

Házi chilis ketchup és fokhagymás mártogatós, remulád mártás

New York cheescake pohárdesszert

Vezeti:

Klement Krisztián

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

 

 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?