FŰSZER. MUMBAI. INDIA - 2024. május 3. 18 óra
máj. 03., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
16,000 Ft
Időpont és Helyszín
2024. máj. 03. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Az indiai konyha a világ egyik legtöbb fűszerét használó konyha, csípős ételekkel és a magyaréhoz sok hasonlósággal. Közös fűszerünk a paprika, mely szinte minden indiai ételben helyet kap. Az indiai konyhában sok eltérés van az égtáj illetve a különböző vallások előírásait szem előtt tartó menükben, közös bennük a pikáns, érdekes, karakteres ízvilág. Indiai esténken az egyik legjobban ismert - Bombay (Mumbai) régióhoz tartozó ízeket mutatjuk be Szegedi Anitával.
Első látásra Szegedi Anita a többszörös díjnyertes Gettómilliomos filmből lépett elő, de legalábbis Mumbai egyik rendezettebb negyedének viktoriánus épülete mögül. Sztereotípiánkat még az sem rengetheti meg, hogy Anita jóga mesterként diplomázott a Bhaktivedanta Főiskolán és 12 éve a modern indiai táncművészetet vagyis a Bollywoodot gyakorolja és űzi mesterfokon. Ízig vérig magyar-indiai, indiai-magyar lelkületű gyönyörű fiatal hölgy, aki megfűszerezi az esténket.
Menü:
Mangó lassi
Dhal - indiai vöröslencse leves
Indiai halas curry
Tandori csirke mogyorószósszal
Kurkumás Basmati rizs
Chapati kenyér
Halava
Vezeti: Szegedi Anita
Az ár a fenti menü elkészítésén és elfogyasztásán kívül korlátlan ásványvíz és borfogyasztást tartalmaz.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.