FRANCIA TAVASZ - 2022. március 22. 18 óra
márc. 22., K
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
13,000 Ft
Időpont és Helyszín
2022. márc. 22. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Párizs, a fine dining "őshazája", a világ legjobb séfeinek gyűjtőhelye. A kultúra és a gasztrokultúra végtelenül izgalmas kalandozásokra hív bennünket. Francia estünkön most mégis a kis modern bisztrók hangulatát idézzük, ahol házias, változatos és nem mellékesen a klasszikus fine dining degusztációs menük tételeinél jóval nagyobb adagokat készítünk. Mindezt a tavasz legfrissebb alapanyagaiból. Természetesen Edith Piaf sem hiányozhat majd a palettáról.
Menü:
Libamáj crème brulee, brioche
Csicsóka krémleves, nyúlrillette, pisztácia
Báránycsülök, Pompadour burgonyakrém, vörösborszósz, lila sárgarépa
Maldon csokoládé delice, pezsgő sabayonne
Vezeti: Molnár Viktor
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és borfogyasztást tartalmaz.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.