jún. 19., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
FONDÜ - 2024. június 19. 18 óra
16,000 Ft
Időpont és Helyszín
2024. jún. 19. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Nos, a fondü, avagy a "fondüzés" kifejezetten a téli hónapok kedvenc gasztronómiai szórakozása. De mit tegyünk, ha nem tudunk várni a hűvösebb idő beköszöntéig? Imádjuk a sajtot, az olvasztott sajtot meg pláne, a csokoládéról pedig ne is beszéljünk. Jó társaság, az olvadó sajt és egy pohár rozé! Évszaktól függetlenül, a tökéletes este receptje.
Menü:
Ementáli, cheddar, Gruyere sajtfondü
házi kenyérkocka, füge, szárzeller, sárgarépa, uborka, kolbászkarika, grissini
Fehér-, tej-, étcsokoládé fondü
banán, idénygyümölcs, pillecukor
(Megjegyzés: minden vendégünk külön tálkában kapja a fondüket.)
Az ár a fenti menüsor elkészítésén és elfogyasztásán kívül ásványvíz és borfogyasztást tartalmaz.
Programunkra 14 éven felüli vendégeinket várjuk!
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.