jan. 18., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
FOLYÓ, TENGER, ÓCEÁN - 2022. január 18. 18 óra
13,000 Ft


Időpont és Helyszín
2022. jan. 18. 18:00 – 21:00 CET
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Folyó, tenger és óceán gyümölcseit kóstoljuk halas esténken. Aki szereti a halat és kóstolta már a mahi mahit vagy a kagylót az azért fogja kedvelni a menüsorunkat, aki pedig nem, annak pedig itt a lehetőség, hogy elsajátítsa a készítését és megkóstolja ezeket az ugyan hétköznapi de nem gyakran fogyasztott vízi csemegéket.
Menü:
Bundás békacombok-parmezánnal és házi majonézzel
Tom Kha leves vénusz kagylóval és bébi polippal
Mahi Mahi édesköményes karfiolpürével
Kókusz panna cotta – málna-áfonya-szeder raguval
Vezeti: Molnár Viktor
Az ár a fenti menü elkészítésén és elfogyasztásán kívül korlátlan ásványvíz és borfogyaztást tartalmaz.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.