top of page

márc. 26., K

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

FOLYÓ, TENGER, ÓCEÁN - 2019. március 26. 18 óra

9900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
FOLYÓ, TENGER, ÓCEÁN - 2019. március 26. 18 óra
FOLYÓ, TENGER, ÓCEÁN - 2019. március 26. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. márc. 26. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Folyó, tenger és óceán gyümölcseit kóstoljuk halas esténken. Aki szereti a halat és kóstolta már a cápát vagy sügért az azért fogja kedvelni a menüsorunkat, aki pedig nem, annak pedig itt a lehetőség, hogy elsajátítsa a készítését és megkóstolja ezeket az ugyan hétköznapi de nem gyakran fogyasztott vízi csemegéket.

Menü:

Bundás békacombok-parmezánnal és házi majonézzel

Tom Kha leves vénusz kagylóval és bébi polippal

Cápa steak – parajos-fenyőmagos parázsburgonyával

Kókusz panna cotta – málna-áfonya-szeder raguval

Vezeti: Molnár Viktor

Share This Event

bottom of page