top of page
márc. 26., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
FOLYÓ, TENGER, ÓCEÁN - 2019. március 26. 18 óra
9900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokraIdőpont és Helyszín
2019. márc. 26. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Folyó, tenger és óceán gyümölcseit kóstoljuk halas esténken. Aki szereti a halat és kóstolta már a cápát vagy sügért az azért fogja kedvelni a menüsorunkat, aki pedig nem, annak pedig itt a lehetőség, hogy elsajátítsa a készítését és megkóstolja ezeket az ugyan hétköznapi de nem gyakran fogyasztott vízi csemegéket.
Menü:
Bundás békacombok-parmezánnal és házi majonézzel
Tom Kha leves vénusz kagylóval és bébi polippal
Cápa steak – parajos-fenyőmagos parázsburgonyával
Kókusz panna cotta – málna-áfonya-szeder raguval
Vezeti: Molnár Viktor
bottom of page