okt. 22., K
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
Fókuszban az ŐSZI ZÖLDSÉGEK - 2019. okt. 22. 18 óra
8900 Ft


Időpont és Helyszín
2019. okt. 22. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Programunkon az ősszel elérhető zöldségek sokszínűségét szeretnénk bemutatni olyan ételek elkészítésével, amelyeket már valószínűleg ismerünk csak korábban nem ezekből az alapanyagokból készítettünk. Azokat a vendégeket várjuk, akik nyitottak az újdonságokra, akik szeretik a zöldségeket nyersen, sütve-főzve vagy vegetáriánusok és szeretnék néhány új recepttel gazdagítani gyűjteményüket.
Menü:
Sajttorta lilahagyma lekvárral
Céklás-sütőtökös Wellington fodroskel pesztóval és vörösboros tőzegáfonyával
Gyömbéres sütőtök pite
Répatorta mogyorópralinéval
Az ár tartalmazza a fenti ételsor elkészítését és elfogyasztását, valamint ásványvizet, kávét és személyenként 2 dl bort.
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita