top of page

okt. 22., K

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

Fókuszban az ŐSZI ZÖLDSÉGEK - 2019. okt. 22. 18 óra

8900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
Fókuszban az ŐSZI ZÖLDSÉGEK - 2019. okt. 22. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. okt. 22. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Programunkon az ősszel elérhető zöldségek sokszínűségét szeretnénk bemutatni olyan ételek elkészítésével, amelyeket már valószínűleg ismerünk csak korábban nem ezekből az alapanyagokból készítettünk. Azokat a vendégeket várjuk, akik nyitottak az újdonságokra, akik szeretik a zöldségeket nyersen, sütve-főzve vagy vegetáriánusok és szeretnék néhány új recepttel gazdagítani gyűjteményüket. 

Menü:

Sajttorta lilahagyma lekvárral

Céklás-sütőtökös Wellington fodroskel pesztóval és vörösboros tőzegáfonyával

Gyömbéres sütőtök pite

Répatorta mogyorópralinéval

 Az ár tartalmazza a fenti ételsor elkészítését és elfogyasztását, valamint ásványvizet, kávét és személyenként 2 dl bort. 

Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita

bottom of page