máj. 21., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
EXPRESSZ PÉKSÉG - 2020. május 21. 18 óra
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. máj. 21. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A kenyér évezredek óta alapvető élelmiszerünk. Az életben maradáshoz nem is kell más, mondja Euripidész görög tragédia költő csak kenyér meg bor. Ha hozzávesszük az olajbogyót már együtt is van 3 legrégibb kultúrnövényünk. Hogy aztán milyen kenyér az más kérdés. Francia baguette? Német pumpernickel? Olasz focaccia? Etióp köles kenyér? Korpás-szójás-burgonyás? Vagy esetleg mesebeli, mint a csodás lembas kenyér, amit Zsákos Frodo kap a Gyűrűk Urában a Tündék királynőjétől.
Mi ízig vérig magyar kiflit, perecet és kenyeret készítünk, gyúrunk és dagasztunk s mindezt expressz gyorsasággal. Nem marad el a kóstolás sem, házi vajjal, oliva olajjal és mama legfinomabb kecskeméti baracklekvárjával tesszük emlékezetessé az estét.
Menü:
Házi foszlós vajas kifli
Sós perec
Szezámmagos mini kenyérke
Diós bagett
Vezeti: Molnár Viktor
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
FONTOS!
A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május végétől megnyitja teraszát.
Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket.
Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.
Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is.
Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.
Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.
Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.
Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!