top of page

máj. 21., Cs

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

EXPRESSZ PÉKSÉG - 2020. május 21. 18 óra

11,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
EXPRESSZ PÉKSÉG - 2020. május 21. 18 óra
EXPRESSZ PÉKSÉG - 2020. május 21. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. máj. 21. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A kenyér évezredek óta alapvető élelmiszerünk. Az életben maradáshoz nem is kell más, mondja Euripidész görög tragédia költő csak kenyér meg bor. Ha hozzávesszük az olajbogyót már együtt is van 3 legrégibb kultúrnövényünk. Hogy aztán milyen kenyér az más kérdés. Francia baguette? Német pumpernickel? Olasz focaccia? Etióp köles kenyér? Korpás-szójás-burgonyás? Vagy esetleg mesebeli, mint a csodás lembas kenyér, amit Zsákos Frodo kap a Gyűrűk Urában a Tündék királynőjétől.

Mi ízig vérig magyar kiflit, perecet és kenyeret készítünk, gyúrunk és dagasztunk s mindezt expressz gyorsasággal. Nem marad el a kóstolás sem, házi vajjal, oliva olajjal és mama legfinomabb kecskeméti baracklekvárjával tesszük emlékezetessé az estét.

Menü: 

Házi foszlós vajas kifli

Sós perec

Szezámmagos mini kenyérke

Diós bagett

Vezeti: Molnár Viktor

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

 

 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május végétől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

Share This Event

bottom of page