okt. 10., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
EXPRESSZ PÉKSÉG - 2018. OKTÓBER 10. 18 ÓRA
7900 Ft
![EXPRESSZ PÉKSÉG - 2018. OKTÓBER 10. 18 ÓRA](https://static.wixstatic.com/media/e59d66_c503647639574b3daa0e79a5c3af8a76~mv2.jpg/v1/fill/w_75,h_56,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/e59d66_c503647639574b3daa0e79a5c3af8a76~mv2.jpg)
![EXPRESSZ PÉKSÉG - 2018. OKTÓBER 10. 18 ÓRA](https://static.wixstatic.com/media/e59d66_c503647639574b3daa0e79a5c3af8a76~mv2.jpg/v1/fill/w_75,h_56,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/e59d66_c503647639574b3daa0e79a5c3af8a76~mv2.jpg)
Időpont és Helyszín
2018. okt. 10. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A kenyér évezredek óta alapvető élelmiszerünk. Az életben maradáshoz nem is kell más, mondja Euripidész görög tragédia költő csak kenyér meg bor. Ha hozzávesszük az olajbogyót már együtt is van 3 legrégibb kultúrnövényünk. Hogy aztán milyen kenyér az más kérdés. Francia baguette? Német pumpernickel? Olasz focaccia? Amerikai kukoricás kenyér? Etióp köles kenyér? Korpás-szójás-burgonyás? Vagy esetleg mesebeli, mint a csodás lembas kenyér, amit Zsákos Frodo kap a Gyűrűk Urában a Tündék királynőjétől.
Mi ízig vérig magyar kiflit, perecet és kenyeret készítünk, gyúrunk és dagasztunk s mindezt expressz gyorsasággal. Nem marad el a kóstolás sem, házi vajjal, oliva olajjal és mama legfinomabb kecskeméti baracklekvárjával tesszük emlékezetessé az estét.
Menü:
Házi foszlós vajas kifli
Sós perec
Szezámmagos mini kenyérke
Diós bagett