jún. 02., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
Étel ÉS Irodalom - 2018. június 2. 17.30 óra
Irodalmi étvágygerjesztő avagy Nagy Magyar Zabálások Krúdytól Kosztolányiig 8 900 Ft
Időpont és Helyszín
2018. jún. 02. 17:30 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Étel és Irodalom
Irodalmi étvágygerjesztő avagy Nagy Magyar Zabálások Krúdytól Kosztolányiig
Mit evett Krúdy? Mi volt Ady kedvenc étele? Igaz, hogy Molnár Ferenc kora legnagyobb rétesfogyasztója volt? Mindezekre a kérdésekre, sőt ezen túl is számos kortárs gasztroirodalmi kérdésre, tényre, izgalmas adatra fényt derítünk ezen a kellemes júniusi szombat délutánon.
Vendégünk Cserna-Szabó András, József Attila-díjas író, a magyar kortárs gasztroirodalom legnagyobb alakja.
A programot ajánljuk azoknak, akik szeretnek enni, szeretnek olvasni, szeretnek enni ÉS olvasni ismerik vagy érdeklődnek a magyar gasztroirodalom iránt. Kötetlen, interaktív beszélgetés Cserna-Szabó Andrással.
Menü:
Krúdy kedvenc velőscsontja pirítósra halmozva
Forró fazék marhahús leves, ahogy Karinthy szerette
Egzotikus pacal Cserna-módra házi foszlós kenyérrel
Rétesvariációk kicsit másképp, ki tudja Molnár melyikben lelte igazán kedvét?
A vacsora 18 órakor kezdődik, érkezés 17.30-tól.