ERDÉLYI LAKOMA - 2024. július 4. 18 óra
júl. 04., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
16,000 Ft
Időpont és Helyszín
2024. júl. 04. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Az erdélyi konyha sokak életének meghatározó élménye. Közéjük tartozott a háború után Budapestről Londonba emigrált Egon Ronay is. A szigetország gasztronómiáját forradalmasító étteremkritikus, akiről a Ratatouille (L’ecsó) című film rettegett kritikusa, Anton Ego alakját is mintázták, az erdélyi konyhát mindvégig a világ gasztronómiájának középpontjában látta. Meghatározó véleménye szerint, “mai gasztronómiatörténetünknek valójában három nagy konyhája van: a francia észak-olasz, amely a mai nyugat-európai főzéskultúra alapja; a kínai konyha a maga fantasztikus variációival és ötezer éves múltjával; s harmadiknak, az erdélyi konyhaművészet.”.
A fenti állítással vitatkozni nem tudunk, nem is szeretnénk, így hát e világhírű konyha néhány közkedvelt ételét tűzzük programunkra
Menü:
Fedeles leves - erdélyi gulyás "fedél" alatt
Erdélyi sertéstokány
Juhtúrós puliszkagombóc fokhagymás tejföllel
Fahéjas, diós kürtőskalács
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és borfogyasztást tartalmaz.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.