top of page
ÉGETETT TÉSZTÁK - 2019. november 17. 15 óra
nov. 17., V
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokraIdőpont és Helyszín
2019. nov. 17. 15:00 – 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Ez az alapvetően semleges ízű tészta az olaszok és a franciák nagy kedvence. Nálunk talán csak képviselőfánkként fogyasztva, sokszor a nejlonba csomagolt kész süteménytésztészták népes táborát gyarapítja, pedig elkészítése egyáltalán nem bonyolult és egy kis odafigyeléssel a végeredmény egy habkönnyű, kellemes ízű kis süteménycsoda lesz.
Készítését leginkább őszi, borongós vasárnap délutánokra ajánljuk!
Menü
St.honore torta
Paris-Brest fánkok fehér csokival és kandírozott gyümölcsökkel
Lazackrémmel töltött kosárkák
Gesztenyés eclair
Profiterol
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita
bottom of page