top of page

máj. 17., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

DOWN UNDER - 2019. május 17. 18 óra

ausztrál grill 10 900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
DOWN UNDER - 2019. május 17. 18 óra
DOWN UNDER - 2019. május 17. 18 óra

Időpont és Helyszín

2019. máj. 17. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Májusban megnyitjuk a grill szezont! Persze, hivatalosan be sem zártuk, hiszen még hóesésben is grilleztünk forralt bor és egyéb gyümölcsös lélekmelegítők társaságában. De most már azok a jól ismert, teraszon üldögélős, füstös-rozés grill esték következnek. Paradox módon a nyarat egy olyan nemzet grill ételeivel kezdjük, ahol épp véget ér a nyár és kezdődik a zimankós, hófúvásokkal tarkított.....nem, a 20 fok körüli téli hideg.

Ausztráliában hatalmas népszerűségnek örvend a szabadtéri sütögetés. Szinte minden parkban, tengerparton, kertben, teraszon megtalálható legalább 1 barbecue rács. A hagyományos barbecue általában kolbászból, csirkéből, marhából vagy bárányból készül. Ezek mellett egy igazi ausztrál menüből nem hiányozhat a kenguru sem.

Menü:

Vegemite partifalatok

Csirkehúsos pite

Marha és Kenguru burger coleslaw-val

Lamington (ausztrál kókuszkocka)

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ausztrál bor, ásványvíz és kávé fogyasztását tartalmazza.

Vezeti: Molnár Viktor

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Share This Event

bottom of page