DOWN UNDER - 2019. május 17. 18 óra
máj. 17., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
ausztrál grill 10 900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. máj. 17. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Májusban megnyitjuk a grill szezont! Persze, hivatalosan be sem zártuk, hiszen még hóesésben is grilleztünk forralt bor és egyéb gyümölcsös lélekmelegítők társaságában. De most már azok a jól ismert, teraszon üldögélős, füstös-rozés grill esték következnek. Paradox módon a nyarat egy olyan nemzet grill ételeivel kezdjük, ahol épp véget ér a nyár és kezdődik a zimankós, hófúvásokkal tarkított.....nem, a 20 fok körüli téli hideg.
Ausztráliában hatalmas népszerűségnek örvend a szabadtéri sütögetés. Szinte minden parkban, tengerparton, kertben, teraszon megtalálható legalább 1 barbecue rács. A hagyományos barbecue általában kolbászból, csirkéből, marhából vagy bárányból készül. Ezek mellett egy igazi ausztrál menüből nem hiányozhat a kenguru sem.
Menü:
Vegemite partifalatok
Csirkehúsos pite
Marha és Kenguru burger coleslaw-val
Lamington (ausztrál kókuszkocka)
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ausztrál bor, ásványvíz és kávé fogyasztását tartalmazza.
Vezeti: Molnár Viktor
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.