DESSERTS FRANCAIS - 2020. január 15. 18 óra
jan. 15., Sze
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Időpont és Helyszín
2020. jan. 15. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A francia gasztronómia kétség kívül a világ egyik legnagyszerűbb és legváltozatosabb ételkultúrája.
A sarki pékségtől a Michelin csillagos éttermekig, a marharagutól a Creme Brulééig a francia ételek a legkifinomultabb ízlésvilágot is ki tudják elégíteni. Francia desszert esténken a a francia háziasszonyok konyhájába nyerhetünk betekintést és olyan, otthon is elkészíthető desszerteket készítünk, melyek nagy valószínűséggel hamarosan a család kedvenceivé válnak.
Menü:
Kecskesajtos Quiche lorraine
Créme Brulée
Klasszikus francia almatorta - Tarte tatin
Narancslikőrös palacsinta - Crepe Suzette
Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.