febr. 11., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
BÖLÉNY STEAK - 2023. február 11. 17 óra
16,000 Ft

Időpont és Helyszín
febr. 11. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
Guests
A kurzusról
Steak sorozatunk következő állomásán bölény steaket készítünk. A Noble Premium Bison kanadai bölény teres major (mellső láb alatti rész), húsrésze a bélszínéhez hasonló erezettségű és finomságú színhús. Fogyasztása legfeljebb közepsen átsütve ajánlott. Programunkon kétféle módon is elkészíthetjük illetve fogyaszthatjuk ezt a rendkívül különleges húsfajtát.
Menü:
Bölény teres major Wellington, narancsos-kecskesajtos madársalátával
Bölény steak tormás karfiolpürével, zöldség körettel
Zöldborsmártás, fűszervaj
Aperolos Tiramisu
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett ásványvíz, kávé és bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.