okt. 08., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
BIVALY! - 2020. október 8. 18 óra
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. okt. 08. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A bivalyhús az egyik legfinomabb és legtáplálób húsféle. Húsa vörösebb és jóval márványozottabb, mint a szarvasmarháé ezért sütésre tökéletes. Íze kicsit vadba hajló, akár a szarvashús helyettesítésére is alkalmas.
Teje pedig maga a csoda, hiszen 10% körüli zsírtartalma csodálatos sajtok alapanyaga.
Ha már régóta szeretted volna kipróbálni nem csak a bivaly mozzarellát de a bivalyhúst is, vagy ha egy kellemes estét töltenél el jó társaságban, itt a helyed!
Menü:
Bivaly mozzarella caprese rukkolával és parmezánforgàccsal
Kézzel készített fekete buci bivaly húspogácsával
Kézzel készített Ciabatta kenyér tépett bivalyhússal
Rozmaringos steak burgonya, friss saláta
Házi chilis ketchup
New York cheescake pohárdesszert
Vezeti:
Klement Krisztián
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.