BÉLSZÍN VARIÁCIÓK - 2019. május 3.
máj. 03., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
11900 Ft
Időpont és Helyszín
2019. máj. 03. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A bélszín vagy tenderloin az állat legértékesebb része. Állatfajtától függően egy 600-800 kg-os marhában csupán 3-4 kg bélszín található. Sokan ezt a húsrészt tartják a legízletesebbnek hiszen tény, hogy ez az állat legporhanyósabb hús része. Következő steak programunkon ezt az ízélményt a köbre emeljük, hiszen 3 állatfajta legnemesebb húsát fogyasztjuk friss idény zöldségekkel és gyümölcsös desszerttel. Húsimádóknak kihagyhatatlan program.
Menü:
Zöldmentás cukorborsókrém leves bacon chips-szel
Marha és szarvas bélszín, sertés szűz zöldbors mártással, spárgával és rozmaringos steak burgonyával
Lime-os mascarponehab piros gyümölcsökkel linzer morzsával
Vezeti: Fazekas Tamás
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan bor, ásványvíz és kávé fogyasztását tartalmazza.
Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.