top of page

BÉLSZÍN VARIÁCIÓK - 2019. május 3.

máj. 03., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

11900 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
BÉLSZÍN VARIÁCIÓK - 2019. május 3.
BÉLSZÍN VARIÁCIÓK - 2019. május 3.

Időpont és Helyszín

2019. máj. 03. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A bélszín vagy tenderloin az állat legértékesebb része. Állatfajtától függően egy 600-800 kg-os marhában csupán 3-4 kg bélszín található. Sokan ezt a húsrészt tartják a legízletesebbnek hiszen tény, hogy ez az állat legporhanyósabb hús része. Következő steak programunkon ezt az ízélményt a köbre emeljük, hiszen 3 állatfajta legnemesebb húsát fogyasztjuk friss idény zöldségekkel és gyümölcsös desszerttel. Húsimádóknak kihagyhatatlan program.

Menü:

Zöldmentás cukorborsókrém leves bacon chips-szel

Marha és szarvas bélszín, sertés szűz zöldbors mártással, spárgával és rozmaringos steak burgonyával

Lime-os mascarponehab piros gyümölcsökkel linzer morzsával

Vezeti: Fazekas Tamás

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan bor, ásványvíz és kávé fogyasztását tartalmazza.

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.

Share This Event

bottom of page