top of page

okt. 30., H

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

BEIGLI - 2023. október 30. 18 óra

16,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
BEIGLI - 2023. október 30. 18 óra
BEIGLI - 2023. október 30. 18 óra

Időpont és Helyszín

2023. okt. 30. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A karácsony beigli nélkül olyan, mint a tél hó nélkül, Kecskemét útlezárás nélkül, avagy a Hungaroring összetört Herendi nélkül. Sivár és unalmas. 

Éppen ezért nem is kockáztatunk. Idejekorán meghirdetjük programunkat, hogy mindenki felkészülten és a megfelelő tudással felvértezve essen bele a karácsonyi előkészületek közepébe. 

Akkor is érdemes részt venned kurzusunkon, ha már profi beiglitekerő mester vagy, hiszen különleges ízvilágú beigliket készítünk, de abban az esetben is várunk, ha még nem készítettél ilyen desszertet. 

Menü

Whiskys - juharszirupos

Birsalmás - diós

Mandulás - gyömbéres 

Amennyiben még nem vagy felkészülve a rosszullétig való beiglizab.....falatozásra, hozz magaddal dobozt, hogy az utcátok is jóllakhasson.

Az ár a fenti menüsor elkészítésén és elfogyasztásán túl ásványvíz és kávé fogyasztását is tartalmazza.

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. 

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban, 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page