márc. 02., P | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

BALKÁN FANATIKUS - 2018. március 2. 18 óra

7900 Ft
Registration is Closed
BALKÁN FANATIKUS - 2018. március 2. 18 óra

Időpont és Helyszín

2018. márc. 02. 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Kevés olyan nép van, melynek konyhája és ízlése annyira hasonlít egymásra, mint a magyar és a szerb. Erős fűszerezés, a sültek dominanciája, laktató sütemények jelen vannak mindkét nép gasztronómiájában. Ezen az estén a volt Jugoszláv tagállamok legjellegzetesebb ételeit mutatjuk be, melyeket - a magyar dunai vs. tiszai halászlé "háborúhoz" hasonlóan, a legtöbb balkáni állam a magáénak vall.

Menü:

Burek Sirnica (bosnyák túrós kocka)

Kisela Corba (szerb borjúhúsos csorba leves)

Cigány vesalica (szerb szűzérmék szilvás gombás raguval)

Trilece („háromtejes albán sütemény)

Vezeti:

Molnár Viktor