top of page
márc. 02., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
BALKÁN FANATIKUS - 2018. március 2. 18 óra
7900 Ft
Registration is Closed
See other eventsIdőpont és Helyszín
2018. márc. 02. 18:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Kevés olyan nép van, melynek konyhája és ízlése annyira hasonlít egymásra, mint a magyar és a szerb. Erős fűszerezés, a sültek dominanciája, laktató sütemények jelen vannak mindkét nép gasztronómiájában. Ezen az estén a volt Jugoszláv tagállamok legjellegzetesebb ételeit mutatjuk be, melyeket - a magyar dunai vs. tiszai halászlé "háborúhoz" hasonlóan, a legtöbb balkáni állam a magáénak vall.
Menü:
Burek Sirnica (bosnyák túrós kocka)
Kisela Corba (szerb borjúhúsos csorba leves)
Cigány vesalica (szerb szűzérmék szilvás gombás raguval)
Trilece („háromtejes albán sütemény)
Vezeti:
Molnár Viktor
bottom of page