AZ ÉV ÉTELEI - 2018. december 15.
dec. 15., Szo
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
9900 Ft
Időpont és Helyszín
2018. dec. 15. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A tekintélyes Gault&Millau (go e mijo) kalauz - a Michelin kalauz vetélytársa, ám annál jóval szigorúbban bírálja az éttermeket. Hazai kiadása a magyar gasztronómia élvonalában lévő éttermeket, séfeket, hoteleket és borászatokat listázza. Tesztjeik alapján minden évben összeállítják az "Év ételei" listát, melyet itt az OHANÁban vendégeinkkel közösen el is készítünk a 2018-as év méltó zárásaként.
Menü:
Velőgraten (Fricska)
Bárányravioli (Innio)
Rántott ponty halászlémártásban (Laci!Konyha!)
Kamillás mousse (Tanti)
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.