dec. 15., Szo | OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

AZ ÉV ÉTELEI - 2018. december 15.

9900 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
AZ ÉV ÉTELEI - 2018. december 15.

Időpont és Helyszín

2018. dec. 15. 17:00 – 20:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A tekintélyes Gault&Millau (go e mijo) kalauz - a Michelin kalauz vetélytársa, ám annál jóval szigorúbban bírálja az éttermeket. Hazai kiadása a magyar gasztronómia élvonalában lévő éttermeket, séfeket, hoteleket és borászatokat listázza. Tesztjeik alapján minden évben összeállítják az "Év ételei" listát, melyet itt az OHANÁban vendégeinkkel közösen el is készítünk a 2018-as év méltó zárásaként.

Menü:

Velőgraten (Fricska)

Bárányravioli (Innio)

Rántott ponty halászlémártásban (Laci!Konyha!)

Kamillás mousse (Tanti)

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.