jún. 04., Cs | OHANA Gasztruklub és Főzőiskola

ANGUS hátszín - 2020. június 4. 18 óra

12,000 Ft
Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
ANGUS hátszín - 2020. június 4. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. jún. 04. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Grill sorozatunk következő állomása az Angus hátszín (strip loin).  Zsírral finoman átszőtt hússzerkezet, kellemesen füstös ízvilág és friss zöldségköretek teszik felejthetetlenné, a nyár eleji estét.  Meglepetés "vendégként" pedig megkóstolunk egy szelet Iberico sertéstartját is...csak úgy az ízéért.

Menü:

Iberico tarja Vidalia hagymarózsa bacon-mayo mártogatóssal

Angus hátszín  parázs burgonyával, baconbe tekert zöldbabbal és zöldség körettel. Fűszervaj, zöldbors mártás.

Kahlua-Bacardi kávékrém

Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.

 

Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni. 

  Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?