jún. 04., Cs
|OHANA Gasztruklub és Főzőiskola
ANGUS hátszín - 2020. június 4. 18 óra
12,000 Ft


Időpont és Helyszín
2020. jún. 04. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztruklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Grill sorozatunk következő állomása az Angus hátszín (strip loin). Zsírral finoman átszőtt hússzerkezet, kellemesen füstös ízvilág és friss zöldségköretek teszik felejthetetlenné, a nyár eleji estét. Meglepetés "vendégként" pedig megkóstolunk egy szelet Iberico sertéstartját is...csak úgy az ízéért.
Menü:
Iberico tarja Vidalia hagymarózsa bacon-mayo mártogatóssal
Angus hátszín parázs burgonyával, baconbe tekert zöldbabbal és zöldség körettel. Fűszervaj, zöldbors mártás.
Kahlua-Bacardi kávékrém
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
FONTOS!
A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. május 25-étől megnyitja teraszát.
Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket.
Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.
Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is.
Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.
Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.
Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.
Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!