top of page

febr. 24., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

Allergia? Intolerancia? Allergén? - mi micsoda? rendet teszünk!

Takácsy Lilla dietetikus előadása 7,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
Allergia? Intolerancia? Allergén? - mi micsoda? rendet teszünk!
Allergia? Intolerancia? Allergén? - mi micsoda? rendet teszünk!

Időpont és Helyszín

2023. febr. 24. 18:00 – 21:00 CET

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

Allergia? Intolerancia? Allergén? - mi micsoda? - rendet teszünk! Ha érint Téged a tejfehérjeallergia, gluténérzékenység, tojásallergia, dió- és/vagy mogyoróallergia akkor ezt az előadás neked szól! 

Amiről szó lesz:  mi a különbség az allergia és az intolerancia között? ki kell hagynod egy összetevőt?  hogyan tudod pótolni a mikrotápanyagokat?  milyen alapanyagokból álljanak az étkezéseid? mire figyelj, mikor étrend-kiegészítőt választasz?  

Aki segít eligazodni a szakkifejezések és az információk dzsungelében; Takácsy Lilla dietetikus, sport-specifikus dietetikai szakember. Lilla a Semmelweiss Egyetem alapképzésén szerezte dietetikusi diplomáját, majd a Tesnevelési Egyetemen a sport-specifikus dietetikus végzettségét, jelenleg sportdietetikusként és utánpótlás edzőként dolgozik.

Az ár tartalmazza Takácsy Lilla szakmai előadását, kérdezési lehetőséget, ásványvizet és egészséges falatokat.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

Share This Event

bottom of page